VOLF DUO

10% overskud, 90% selvironi og 100% gang i den
Volf Duo, en dansk popduo med 2 generationer ved roret. Volf Duo har sit udspring i den legendariske duo 2 x Volf, - som nu turnerer rundt i DK under det meget forpligtende navn VOLF DUO.

Volf Duo 2021

Volf Duo
Ikke ”bare” en …duo, men 10% overskud, 90% selvironi og 100% fest gang i den!

Volf Duo er efterhånden ikke længere bare et band, men en institution i dansk underholdning. Listen er lang, men værd at nævne er, at Volf Duo år tilbage indtog 3. pladsen i TV2 programmet ”Scenen Er Din” ud af 2000 deltagere i Voksensang. Sidenhen opnåede de 5 uger på Dansk Toppen i DR og toppede hitlisten med en 1. plads på TV2´s Top Charlie med nummeret ”Det Er Morgen”. Siden har de hærget de fleste af de danske lokalstationers hitlister med selv samme nummer.

Skal opleves live og aldeles

Hitlister, radio og tv optræden har rykket hårdt i den midtjyske duo de sidste par år, men alt dette er kun en genvej til det egentlige; Live on stage! Har du været til en koncert med Volf Duo, så ved du, hvad der tales om. Volf Duo står for noget at det ypperste inden for dansk underholdning. Med et show, der i den grad rammer en bredde, som sjældent er set i dansk underholdning, formår Volf Duo at fange alt, hvad der kan krybe og gå af teenagere, lærlinge, nygifte, førstegangsfødende, tillidsmænd, direktører, de lidt grå og de fleste af de pensionister, der stadig findes i Danmark. De er der allesammen. Lige fra den lyttende skare, til det hoppende menneskehav, som altid præger en koncert med Volf Duo.

Værsgo og skyl – festen er i gang!


© 2022 Volf Band + 45 40 89 10 16